Снимка Булфото, архивИма шанс до две денонощия да стане ясно

...
Снимка Булфото, архивИма шанс до две денонощия да стане ясно
Коментари Харесай

Слави избира премиер измежду четирима до две денонощия

Снимка Булфото, списък

Има късмет до две денонощия да стане ясно кой ще е новият фаворит на Слави Трифонов за министър председател. Четирима са новите разновидности за министър председател, с които преговоря Слави Трифонов, научи " " от партийните редици на Има Такъв Народ. Хората му обаче пазят всичко в цялостна загадка, имена не се разясняват.

Очаква се развиване да има до края на уикенда. Лидерът на Има Такъв Народ е твърдо решен да сформира държавно управление от втори опит. Четиримата са сполучливи в своята сфера и добре образовани, само че до повече детайлности не се добрахме.

Днес Тошко Йорданов няколко пъти повтори, че нов състав на кабинета ще бъде препоръчан " скоро ". Освен министър председател ще има и промени при министрите.

Засега най-големи разногласия се водят към транспортния Христо Алексиев, който беше измежду препоръчаните от Има Такъв Народ министри. 

Завоят е очеваден и колкото и да не го признават, от лагера на Слави Трифонов към този момент водят разговор с Демократична България и ИСМВ на Мая Манолова.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР