Снимка Булфото, архивГоляма драма се е разиграла преди минути на

...
Снимка Булфото, архивГоляма драма се е разиграла преди минути на
Коментари Харесай

Огромна драма на плажа в Лозенец заради неразумен турист

Снимка Булфото, списък

Голяма драма се е разиграла преди минути на плаж „ Оазис “ в курортното село Лозенец. Мъж за малко да се удави, до момента в който избавя различен, оповестява Флагман, базирайки се на очевидци. 

Инцидентът е станал пред погледите на десетки минувачи. 

``
реклама

Въпреки аления байрак за възбрана да се влиза в морето, един от плажуващите не го е взел под внимание. Той влезнал във водата, с цел да се разхлади, само че мощните течения го дръпнали във вътрешността. Случаен човек чул виковете му за помощ и се втурнал да го избавя. Вълните обаче бързо са го повлекли и него във вътрешността. 

Драмата е завършила с щастлива развръзка. Спасителите са съумели да извадят и двамата невредими. Оказана им е първа помощ, мъжете са контактни, в положително здраве. 

Почти еднакъв случай се е разиграл и на плаж „ Аркутино “ тази заран. Спасители безусловно са изтръгнали жена от лапите на гибелта. Тя е влезнала в бурното море макар възбраните. Спасителите бързо са стигнали до нея, когато е почнала да се дави. За благополучие се е отървала единствено с потрес от претърпяното. 
Последните дни морето е доста рисково поради мъртвото течение и огромните талази. Вслушвайте се в препоръките на спасителите и спазвайте възбраните! 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР