Снимка Булфото, архивГоляма драма и голям глад в къщата на

...
Снимка Булфото, архивГоляма драма и голям глад в къщата на
Коментари Харесай

Нора подлуди Биг Брадър: Гладна съм, напълнях с два килограма

Снимка Булфото, списък

Голяма драма и огромен апетит в къщата на „ ВИП Брадър “! Плеймейтката Нора Недкова гладува, а безконечното ѝ мрънкате подлуди всички съквартиранти, а даже и Биг Брадър не устоя на жалното ѝ виене, написа Пик.

„ Напълняла съм с два кг. Върнете ми рибата! Не мога да заставам гладна. Не мога да се храня единствено с вафли и зрънчо “, издекламира пред една от камерите в къщата Недкова.„ Толкова съм дебела, нищо не ми става “, ожали се още тя.

„ К`ва е тая пасирана мръсотия? “, погнуси се Божана на рибните шейкове на Недкова. „ Не се тормозим за теб, що не си ядеш ш*баната мръсотия дето ти я носят “, избухна кулинарният гуру против постояното мрънкане на Норчето. А тя горката искаше да си хапне единствено „ краставичка и две-три яйчица “.

Като същинска майка-орлица, Ваня Костова скочи в нейна отбрана. Заедно с Ева, двете грандами на родната сцена започнаха да разискват по какъв начин да ѝ оказват помощ. Ванчето се почувства афектирана, задето Божана не й дава да припарва до печката и да прави това, което обича – да готви.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР