Снимка Булфото, архивГолям коалиционен съвет на управляващите от ГЕРБ и

...
Снимка Булфото, архивГолям коалиционен съвет на управляващите от ГЕРБ и
Коментари Харесай

Борисов събра в МС Сидеров, Симеонов и Каракачанов да се разберат помежду си

Снимка Булфото, списък

Голям съдружен съвет на ръководещите от ГЕРБ и Оперативна програма се е състоял тази заран в Министерски съвет от 9.00 часа с присъединяване на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и тримата водачи на Обединени патриоти – Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов. По неофициална информация на Канал 3 в постройката към момента се намира Волен Сидеров, който беседва с вицепремиера в оставка в кабинета му.

Пръв постройката напусна другият вицепремиер на Обединени патриоти Красимир Каракачанов. Той отиде на среща с иранския министър на защитата. Каракачанов още веднъж се причисли към другите двама сътрудници в Оперативна програма малко по-късно към 12:30 часа, за провеждането на дребния съдружен съвет. 

Тогава ще се организира и формалното съвещание на дребната коалиция - в Министерския съвет и под взора на премиера Бойко Борисов, а не в Партийния дом, закъдето бе планувана от 14.30 през днешния ден.

Извънредните совалки сред водачите на ръководещата коалиция забавиха с повече от половин час съвещанието на Тристранката. Социалният министър Бисер Петков и неговата заместничка Зорница Русинова, плюс синдикати и работодатели чакаха повече от половин час в Гранитната зала да се появи ръководителят на НСТС Валери Симеонов.

След към 40-50 минути бе оповестено, че по аргументи, които са известни на всички, Валери Симеонов не може да взе участие в съвещанието, на което би трябвало да се одобри законопроектът за персоналната помощ. За негов заместител бе избран общественият министър Бисер Петков, който откри съвещанието на обществените сътрудници.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР