Снимка Булфото, архивГлавният прокурор Иван Гешев ще изготви и представи

...
Снимка Булфото, архивГлавният прокурор Иван Гешев ще изготви и представи
Коментари Харесай

Иван Гешев с доклад за свършеното от началото на мандата, но наесен

Снимка Булфото, списък

Главният прокурор Иван Гешев ще изготви и показа пред Народното събрание отчет за активността на прокуратурата за времето, в което той управлява държавното обвиняване. Предложението за това пристигна от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, а депутатите го утвърдиха единомислещо със 179 гласа „ За “, един „ Против “ и без „ Въздържал се “.

„ В последните месеци прокуратурата извърши серия дейности, които привлякоха необятно публично внимание, породиха голям брой въпроси и сътвориха терзания. Бяхме очевидци на невиждани до момента случаи на обявяване на данни и условия, на показни арести, на нахлувания и на изказвания на основния прокурор, които не се вписват в Наказателно-процесуалния ни кодекс “, аргументира предлагането депутатът от левицата Крум Зарков, представен от БГНЕС.

Според него с дейностите си Гешев е съдействал за публичното неодобрение, а те са се трансформирали в един от мотивите за продължаващите митинги, в които жители упорстват и за неговата оставка.

„ Този диалог е значим за цялото ни общество в този момент “, поддържа го сътрудника му Антон Кутев.

С дребни публицистични ремонти ръководещите също поддържаха планът на решението.

Очаква се отчетът на прокуратурата пред Народното събрание да бъде показан наесен, при започване на новия парламентарен сезон, защото депутатите излизат във почивка от началото на август, а към този момент се появи информация, че основният прокурор Иван Гешев е излязъл в отпуска.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР