Снимка: Булфото,архивФренският президент Еманюел Макрон предупреди, че групировката Ислямска държава

...
Снимка: Булфото,архивФренският президент Еманюел Макрон предупреди, че групировката Ислямска държава
Коментари Харесай

Макрон: Ислямска държава остава заплаха

Снимка: Булфото,архив

Френският президент Еманюел Макрон предизвести, че групировката " Ислямска страна " " продължава да бъде опасност ", откакто филиал на джихадистите пое отговорност за терористичната офанзива в Кабул, съобщи БГНЕС.

" Всички знаем, че не би трябвало да смъкваме бдителността си, тъй като " Ислямска страна " остава опасност и знам, че битката против тези терористични групи е приоритет на вашето държавно управление ", сподели Макрон след среща с иракския министър председател Мустафа ал-Кадеми в Багдад, където се организира срещата на върха на водачите от Близкия Изток.

" Успяхме да съберем държавни и държавни ръководители, които от време на време даже не разговаряха между тях, с цел да могат още веднъж да работят дружно и дружно да намерят решения за района ", сподели той, говорейки на пресконференция с президента на Ирак Бархам Салех.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР