Снимка Булфото, архивЕлена Поптодорова направи любопитен коментар за размириците в

...
Снимка Булфото, архивЕлена Поптодорова направи любопитен коментар за размириците в
Коментари Харесай

Елена Поптодорова за размириците в САЩ: Свидетели сме на исторически процес - вътрешното разчленяване на Републиканската партия

Снимка Булфото, списък

Елена Поптодорова направи любопитен коментар за размириците в Съединени американски щати. Както е известно, последователи на Доналд Тръмп нападнаха Конгреса във Вашингтон и блокираха сесията, на която Джо Байдън трябваше да бъде одобрен за нов президент на страната. При размириците починаха четирима души.

Това е тест за демократичните системи на Съединени американски щати. Така Елена Поптодорава разяснява напрежението във Вашингтон, в утринния блок на Българска национална телевизия.

Свидетели сме на един исторически развой - вътрешното разчленяване на Републиканската партия. Групата на лоялистите към Тръмп стартира да се разпада, разяснява тя.

По думите й ще има прояви по места.

Претенциите на поддръжниците на Тръмп в обособените щати последователно отпадат, сподели тя. Пречупен е гръбнакът на Републиканската партия, сподели още Поптодорова, която е била български дипломат в Съединени американски щати.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР