Снимка Булфото, архивДнес ще преобладава слънчево време, но преди обяд

...
Снимка Булфото, архивДнес ще преобладава слънчево време, но преди обяд
Коментари Харесай

Зимата ще напомни за себе си през новата седмица, идва студ

Снимка Булфото, списък

Днес ще доминира слънчево време, само че преди обяд на доста места в низините ще е с ниска облачност или мъгла. Ще се появи слаб до сдържан юг-югозападен вятър. След обяд от запад ще се усилва високата и междинна облачност. През деня ще се задържи без превалявания. Максималните температури ще бъдат 10-15 градуса.

``
реклама

През нощта против вторник вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и на доста места от запад на изток ще превали, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Над Черноморието ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там ще има мъгли. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 8-9 градуса по северното, до 13-14 градуса тук-там по южното крайбрежие. Температурата на морската вода ще бъде към 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
Над планините преди обяд ще има повече слънчеви часове, а след обяд облачността ще е забележителна. До вечерта ще се задържи без дъжд. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър и с него дневните температури още малко ще се покачат, като оптималната на височина 1200 м ще бъде към 7 градуса, на 2000 м - към 1 градус.
 
Във вторник ще бъде доста прохладно и ще става студено. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Все още на обособени места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд, в планините - от сняг.

През нощта против сряда вятърът ще отслабне и ще се обърне от север и от североизток, денем в източната половина от страната ще бъде сдържан. Застудяването ще продължи.
 
Ще има и валежи от сняг, с по-голяма възможност в планинските региони и в Североизточна България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР