снимка: Булфото, архивДнес е официалното откриване на мото сезон 2020

...
снимка: Булфото, архивДнес е официалното откриване на мото сезон 2020
Коментари Харесай

Днес откриват Мото сезон 2020 във Варна

снимка: Булфото, списък

Днес е формалното разкриване на мото сезон 2020 във Варна.

Това ще се случи  на площад " Св. Св. Кирил и Методий " пред Катедралния храм, написа Moreto.net.

За 11 часа е оповестено началото на събирането. На площада се чака да дойдат над 1000 притежатели на моторджии от цяла Североизточна България.

В 12:00 потегля обиколка на града - мотошествие по варненските булеварди, което по традиция се ескортира от полицейски коли.

Обиколката ще стартира по бул. " Вл. Варненчик ", ще продължи по бул. " Левски ", бул. " Осми крайморски полк ", бул. " Мария Луиза ", ще премине през площада пред катедралата и ще продължи в посока Аспарухов мост.

След това моторджиите ще продължат посока и к.к. Камчия, където от 13 часа стартира огромния празничен ваучър.

Организаторите приканват поради ситуацията, всички да се преценяват с условията и да се въздържат от обятия, целувки и какъвто и да е физически контакт.

Движението пред Катедралата ще бъде спряно за МПС тъкмо в 11 часа, а след началото на мотошествието на площада не би трябвало да останат мотори, с цел да може още веднъж да бъде пуснато за останалите участници от придвижването, прецизираха отганизаторите.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР