Снимка Булфото, архивДецата трябва да имат весело и щастливо детство,

...
Снимка Булфото, архивДецата трябва да имат весело и щастливо детство,
Коментари Харесай

Цветанов: Най-важното е децата да бъдат здрави и да имат една слънчева учебна година

Снимка Булфото, списък

Децата би трябвало да имат радостно и щастливо детство, а наше обвързване е да им го осигурим, сподели за Радио „ Фокус “ – Пазарджик ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „ В началото на образователната година най-важното е децата да бъдат здрави. Знам какво е терзанието на всеки един родител, когато детето е настинало, би трябвало да пропусне или детската градина, или учебното заведение. Аз съм родител с три прелестни дъщери и съм минал по този път.

Сега най-малката ми щерка ще бъде в първи клас и сме също по този начин в боязън и очакване, само че тя мина предучилищната доста прочувствено добре заредена, харесва и и считам, че няма да имаме чак такива прочувствени разтърсвания. Най-важното е децата да бъдат здрави и да имат една слънчева образователна година “, разяснява Цветанов. По думите му учителите са най-важният фактор за възпитанието, само че и родителите би трябвало да имат своята роля. „ За мен е доста значима фамилната среда. Семейните полезности могат да ни оказват помощ да бъдем по-позитивни.

Семейните полезности и сплотеността в едно семейство, когато сме като един екип, както аз с моята брачна половинка, по този начин също и децата, ние можем да бъдем един прекрасен модел, за това, че съединението прави силата, както в фамилията, по този начин и в страната, когато всички сме единни, можем да реализираме по-добри резултати “, сподели също Цветан Цветанов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР