Снимка: Булфото, архивДен след Борислав Михайлов, и Димитър Бербатов се

...
Снимка: Булфото, архивДен след Борислав Михайлов, и Димитър Бербатов се
Коментари Харесай

И Димитър Бербатов се яви в прокуратурата

Снимка: Булфото, списък

Ден след Борислав Михайлов, и Димитър Бербатов се яви в Районната прокуратура в София. Той е свикан във връзка със сигнала против сегашния началник на Българския футболен съюз.

Бербатов подаде сигнал, че клубове са притискани и даже принуждавани да се откажат от настояването за привикване на конгрес на футболния съюз през есента. Така беше оповестено, че конгресът ще бъде напролет на идната година.

" Вие чухте когато един представител на тимовете приказва обществено. Излезе и сподели защо става въпрос. И ние сме тук, с цел да прибавим по тази тематика, помолиха ни да дойдем и изцяло обикновено. Ще кажем, каквото са ни споделили клубовете. Оттам нататък към този момент зависи от хората, които ще работят по това нещо. В последна сметка клубовете желаеха помощ, ние можехме да откажем или да се опитаме да помогнем, което и направихме ", съобщи той пред камерата на Българска национална телевизия.

" Всички губим. Кой желае да се занимава с такива неща? С цялото ми почитание, несъмнено, и да идваме, и да приказваме по сигнали. Абсолютно разочароващо за всички, които сме въвлечени в това нещо. Това е последното нещо, което желаех да се случва. Но в един миг, когато даден тим, даже един да е, единствено той помоли за някаква помощ, би трябвало да се опиташ да му окажеш помощ, а не да казваш: скърбя, нищо не мога да направя. Затова се опитваме да помогнем ", добави някогашният нападател.

По сигнала към този момент беше разпитан президента на футболната централа Борислав Михайлов. Днес Бербатов е поканен да даде още детайлности по изказванията си.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР