Снимка Булфото, архивДелото продължава. Съдът остави в ареста Кристиан Николов,

...
Снимка Булфото, архивДелото продължава. Съдът остави в ареста Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Кристиан Николов остава в ареста: Няма да се укрия, животът ми е минал в учение

Снимка Булфото, списък

Делото продължава. Съдът остави в ареста Кристиан Николов, който е обвинен по делото за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков.

Николов е упрекнат за съзнателно причиняване на произшествие, в резултат на което е настъпила гибел, предава Нова тв.

„ Отговорно декларирам, че няма да се укрия или да извърша друго закононарушение. Аз съм младеж, чиито живот е минал в обучение и в никакъв случай не съм се занимавал с закононарушения. Искам да изкажа моите откровени съболезнования към околните и фамилията на Милен Цветков. Не мога да си показва какво им е, когато се връщат към случилото се ”, съобщи Николов пред съда.

Десет месеца след гибелта на Милен Цветков неговите близки за пръв път чуха детайлности за злополуката, при която почина журналистът.

Пред Темида през днешния ден пояснения даде годеницата на Николов - Симона Цанкова. Тя описа, че двамата живеели дружно от три години и спазвали извънредно здравословен метод на живот. Кристиан бил доста сериозен към опиатите и в никакъв случай не е употребявал. Тя не можа да изясни за какво в кръвта му е открит коктейл от наркотични субстанции. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР