Снимка Булфото, архивДържавата ще инвестира в изграждането на яхтени пристанища

...
Снимка Булфото, архивДържавата ще инвестира в изграждането на яхтени пристанища
Коментари Харесай

От това имаше нужда българския народ! Държавата строи яхтени пристанища във Варна и Бургас

Снимка Булфото, списък

Държавата ще влага в построяването на яхтени пристанища във Варна и Бургас през идващите години, заяви във Варна генералният шеф на държавното дружество „ Пристанищна инфраструктура “ Ангел Забуртов, представен от Радио Варна.

В рамките на националния конгрес „ Ветроходство в Черно море ” той уточни, че инвестицията е в стотици хиляди левове, само че тя ще се осъществя последователно, съгласно интереса на яхстмените.

„ До две, три години. Започваме с първите понтони и в Бургас, и във Варна, тъй че до две, три години съгласно потребностите можем да създадем яхтени марини за 500 до хиляда лодки “, сподели Забуртов.

Той добави, че не престават напъните на Директива за птиците „ Пристанищна администрация ” за подобряването на региона на Морската гара във Варна. Сега се подменят настилките на 5 и 6 корабно място, в западна посока в обозримо бъдеще ще има и знакова постройка, обвързвана с желанията на общината да бъде построена съвременна панаирна палата, в която да се организират изложби.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: