Снимка Булфото, архивБившият кмет на столичния район Младост“ Десислава Иванчева

...
Снимка Булфото, архивБившият кмет на столичния район Младост“ Десислава Иванчева
Коментари Харесай

Иванчева пред дома си: Нямам угризения, свързани с работата ми

Снимка Булфото, списък

Бившият кмет на столичния регион „ Младост “ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова напуснаха следствения арест на улица „ Майор Векилски “. Тяхното стартиране се забави с повече от час и половина. Иванчева и Петрова бяха конвоирани от полицията до домовете им, предава Нова тв.

„ Нямам скрупули, свързани с работата ми. Развълнувана съм, че съм си вкъщи ”, съобщи пред публицисти Иванчева. Тя бе посрещната в блока си от своите съседи.

„ Не сме добре, оглупели сме в същинския смисъл. Много е мъчно – физически и душевен не сме добре ”, сподели още Десислава Иванчева.

" Рано или късно истината ще излезе. Много ще ни е мъчно. Това е един свят, който е измамлив и неистинен ", добави някогашният кмет на " Младост ".

По думите й доста от експертизите не са правилни и това я е сринало. Смята да съди специалистите за неправилната публична информация.

Припомняме, че прокуратурата реши да пусне за празниците двете дами, само че по-късно счита още веднъж да изиска те да бъдат върнати зад решетките. Така мярката им за неотклонение се трансформира в по-леката – „ домакински арест ”. Адвокатите им упорстваха Иванчева и Петрова да бъдат освободени, защото няма заплаха да извършат ново закононарушение или да се укрият, както и поради влошеното им здравословно положение.

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР