Снимка: Булфото, архивБившата кметица на Младост Десислава Иванчева, която е подсъдима

...
Снимка: Булфото, архивБившата кметица на Младост Десислава Иванчева, която е подсъдима
Коментари Харесай

Десислава Иванчева не се яви на брифинга за чатовете за сваляне на Иван Гешев

Снимка: Булфото, списък

Бившата кметица на " Младост "  Десислава Иванчева, която е подсъдима за рушвет, не пристигна на планувания от нея брифинг за медиите, на който се очакваше да приказва за оповестените против нея компрометиращи материали в медиите преди дни.

Иванчева беше наказана на първа инстанция, само че апелира. Нейната някогашна заместничка Биляна Петрова разгласи, че няма връзка с нея. Тя очакваше самата Иванчева все да се включи в брифинга, само че това не се случи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Петрова изясни, че компроматите са следващият фарс. " Повтаря се схемата с ареста. Но вместо да се включи прокуратурата, се включват други лица ", сподели Петрова.

По думите ѝ задачата на всичко това било хората да се опасяват, да не вървят на митинги, а също така да се дискредитира самата Иванчева. Петрова показа екипа, с който ще работят за изборите. Един от членовете му е инж. Иван Сълков, който съобщи, че нещата в София се правели през просото.

" Никой нищо не прави и това ни омръзна ", уточни Сълков.

От екипа на Иванчева и Петрова показаха, че най-важното остава чистият въздух, прекъсване на презастрояването и опазване на зелените територии. Това можело да стане с мораториум за две години, в границите на който няма да се строят жилищни и офис здания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР