Снимка Булфото, архивБългарската музика е изключително популярна както у нас,

...
Снимка Булфото, архивБългарската музика е изключително популярна както у нас,
Коментари Харесай

Дует Ритон и Николова обсъдиха концертния туризъм

Снимка Булфото, списък

Българската музика е извънредно известна както у нас, по този начин и по света, а Вие сте едни от емблемите на родната сцена, сподели вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в диалог с дует " Ритон ". И посочи, че българските музиканти и артисти способстват освен за развиването и популяризирането на родната музика, само че и на туризма. В последните години все по-търсен става така наречен концертен туризъм, разясни тя. Това оповестиха от Министерството на туризма. 

Вицепремиерът показа, че пораства броят на туристите, които избират да посетят дадена дестинация, подтикнати от съответно музикално събитие. По думите й политиката на Министерството на туризма е съсредоточена върху развиването на нишовия туризъм и в тази връзка музикалният, културният и концертният туризъм са извънредно значими. Министър Николова изрази вяра, че след пускане на всеобщото имунизиране културният живот ще се върне на предходните си равнища, с цел да се задоволят потребностите на обществото в тази посока.

От своя страна Катя и Здравко от „ Ритон “ благодариха за оказаното внимание към тях и обявиха, че са отворени за подпомагане и партньорство с министерството в поддръжка на родния туризъм.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР