Снимка Булфото, архивАтмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще

...
Снимка Булфото, архивАтмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще
Коментари Харесай

Слънце, поройни дъждове и гръмотевици удрят България през идната седмица, най-лошо ще е времето в...

Снимка Булфото, списък

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане близо до междинното за месеца. През нощта ще е най-вече ясно, а на следващия ден ще доминира слънчево време. Около и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, написа Блиц.

Температурите едва ще се намалят и оптимални ще са сред 28 и 33 градуса, за София - към 28 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п. По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 29-30 градуса. Температурата на морската вода ще е 27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.   В планините също ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и в масивите от Западна България ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици.

Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.   Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в Западна и Централна България ще превали и прегърми. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 28 и 33 градуса.   В сряда ще има повече слънчеви часове, а вероятността за превалявания е дребна. Ще продължи да духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР