Снимка: Булфото, архивАкцизът в България не е най-скъпият, той е

...
Снимка: Булфото, архивАкцизът в България не е най-скъпият, той е
Коментари Харесай

Проектът АЕЦ Белене приключи, категоричен е Валентин Златев

Снимка: Булфото, списък

Акцизът в България не е най-скъпият, той е на приблизително равнище , координиран е с предприсъединителните документи. България има може би най-евтините горива в Европейски Съюз. Това съобщи предприемачът Валентин Златев, който в този момент управлява Надзорния съвет на " Лукойл " пред bTV.

Проектът АЕЦ " Белене " завърши . Сега се прави нов план. Така сбито предприемачът Валентин Златев заключи обстановката около концепцията за създаване на втора атомна електроцентрала в България.

Той сподели, че преди е давал съвещания и по този план, само че в този момент е ръководител на Надзорния съвет на " Лукойл " - оглавява груповия орган в компанията, всекидневно следи обстановката. Занимавам се само и единствено с " Лукойл ", останалия бизнес се управлява от моя татко, който е на 83 година, има силата и здравето да го прави, изясни Валентин Златев.

Ако желаеме АЕЦ " Белене " да се случи като план, той ще стартира на нова основа и нови условия - цена, създаване и така нататък, разясни предприемачът.

Връзка сред бизнес и политика би трябвало да има на кардинална основа, не трябва политиците да са предприемачи и противоположното, съобщи Златев и изясни, че не е помагал на политици, само че са му желали помощ.

Относно остаряло изявление на премиера Бойко Борисов, че Валентин Златев лъже на карти и за това той не играе, предприемачът съобщи, че тогава дал отговор още тогава. " Да се научи по-добре да играе карти. Не бих седнал с него да играя карти, тъй като той е човек, който не обича да... ", не довърши фразата си Златев.

Има разлика сред " Турски " и " Балкански поток ". Нека изчакаме срещата, министър председателят Борисов ще ни осведоми. Вярвайки на премиера Борисов, той е летял 45 мин. над трасе, което е било издигнато, съобщи Златев за разногласията с съветската страна, че България изостава по този план.

Припомняме, през днешния ден в Турция следва среща сред премиера Бойко Борисов, съветския президент Владимир Путин и турския президент Реджеп Ердоган за идното стартиране на газопровода " Турски поток ".

Не мога да знам каква е позицията на Съединени американски щати, чета от пресата, че има наложена глоба, отговори Златев на въпрос има ли наказания и за " Турски поток ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР