Снимка Булфото, архивАко видите интервю с младеж с татуси по

...
Снимка Булфото, архивАко видите интервю с младеж с татуси по
Коментари Харесай

Платен провокатор опитал да осуети интервюта на протестиращите на Орлов мост

Снимка Булфото, списък

Ако видите изявление с юноша с татуси по главата и задачите ръце, знайте, че е платено лице и не е част от протестиращите, сигнализира Михаела Стойкова

„ Платен подбудител на опиати пристигна сутринта дружно с медиите. Пуснахме live video за целия престой на медиите, тъй като не знаехме какъв ще е сюжетът. Момчето пристигна с думите: " В градският превоз желая да удрям ромите “, написа в своя фейсбук профил Михаела Стойкова, която от три дни е непрестанно на Орлов мост и нощува в кемпера там, предава Флагман.БГ.

 С идването на мъжа те стартират да снимат, като медиите остават близо два часа на Орлов мост. „ Застанахме пред младежа, до момента в който снимаха, с цел да не може да го снимат като част от лагера. Те се запътиха към нас, като желаеха да му вземат изявление, само че видяха, че няма да им позволим и се съгласиха аз да дам изявление. Искаха да снимат под ъгъл, под който се вижда и той, ние отказахме. В същият миг, в който репортерите ни споделиха " Чао ", той ни сподели: " Трябва да потеглям. " И стана да върви с тях. Ние обаче сме общителни и взехме решение да го съпроводим до метрото, да го забележим по какъв начин си купува билетче и минава през последната преграда за метрото.

Говорихме и с медията по-късно, която твърди, че не го е видяла и не знае защо приказва. Ако видите изявление с юноша с татуси по главата и задачите ръце, знайте, че е платено лице и не е част от протестиращите “, написа още Михаела Стойкова.

От Столична дирекция на вътрешните работи дадоха и къс брифинг, с който обясниха обстановката с протестиращите в последните 24 часа.  Три кръстовища са блокирани в столицата. Сутринта на Орлов мост е имало 23 палатки, 9 шатри и към 30 души, а на Софийския университет - 7 души. Пред президентството е имало 8 души. Апелираме протестиращите да не попречват свободното напредване на всички жители и да се преценяват и с техните права ", съобщи основен контрольор Красимира Стоядинова от Столична дирекция на вътрешните работи.   " Днес също се чака да има нерегламентирано протестно мероприятие и са вероятни и други блокади, само че сега са блокирани тези три кръстовища ", сподели още инспекторът от Столична дирекция на вътрешните работи като съобщи, че за нито една от акциите няма подадени заявки.

„ Уважаваме правото на митинг на всички жители, само че молим да не се попречва напредването на територията на София. Нерегламентираното протестно мероприятие продължава, сподели още основен контрольор Красимира Стоядинова, където бе изнесена последна информация по отношение на митингите, които не престават.

Снощи към 19 ч. стартира събиране на жители към площад " Независимост ", които в 21.30 ч. проведоха шествие от там до Орлов мост. В 22:30 ч. протестиращи от Орлов мост са подхванали шествие към НДК, блокирайки кръстовището при бул. " Евлоги Георгиев " и ул. „ проф. Фритьоф Нансен “, както и това при бул. " България " и бул. " Черни връх ". Стана ясно още, че на митинга е имало две лица в несъответстващо положение и с несъответстващо държание, едно от които е било без документи за идентичност. Въпросното лице е задържано, а другото е предизвестено и отстранено от региона на митинга “, сподели основен контрольор Стоядинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР