Снимка Булфото, архив874 са свободните места за седмокласници на третото

...
Снимка Булфото, архив874 са свободните места за седмокласници на третото
Коментари Харесай

874 са свободните места за седмокласници на третото класиране във Варна

Снимка Булфото, списък

874 са свободните места за седмокласници на третото класиране във Варна. Това сподели в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна началникът на Регионалното ръководство на образованието Венцеслава Генова. По думите й, свободните места в езиковите гимназии, като немската, британската и френската, Природоматематическата и Математическата гимназии са съвсем изчерпани.

Най-много незаети места има в учебните заведения, свързани с кораборемонт и корабостроене. Причината е, че са тежки специалности и специалности, разяснява началникът на Регионалното ръководство на образованието. Тя обаче посочи, че добър банкет са създали от Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия, където специалностите и специалностите също са тежки и преди години е имало компликации.

Но в този момент местата са предпочетени и паралелките ще съществуват. Засега във Варна и региона няма да има закрити паралелки, не са подавани и тъжби по време на акцията за банкет след седми клас. Общо подадените заявки за първо и второ класиране са 3764. Само в първия стадий са били класирани 2552-ма младежи. От тях са се записали в нови учебни заведения 1727 възпитаници. 825 седмокласници са кандсидатствали на второ класиране. Записали са се 789 деца, а 6 възпитаници са изтеглили документите си. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 15 секунди) Рейтинг: 133619 | Одобрение: 1874 В момента съвременно е да си тъп и нечетящ, да се избута нещо леко с преписване, след това - в случай че си мъжко, чакаш на дъртите + нещо за 600-700 лева; в случай че си женско - чакаш на дъртите + бонус - тъпкачът.Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, ROUM, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР