Снимка Булфото, архив781 полицаи ще бъдат командировани това лято в

...
Снимка Булфото, архив781 полицаи ще бъдат командировани това лято в
Коментари Харесай

Стотици полицаи в Слънчев бряг

Снимка Булфото, списък

781 служители на реда ще бъдат командировани това лято в Слънчев бряг, с цел да подсигуряват сигурността на почиващите там туристи. 20 ще бъдат непознатите служители на реда, които ще дойдат през юни тук. Те ще са от Чехия, Полша, Русия и Германия, сподели шефът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас комисар Калоян Калоянов, написа Блиц. 

``
реклама

Той взе участие в обичайна среща за подготовка на туристическия сезон. В нея взе участие и министърът на туризма Николина Ангелкова. „ Говорили сме с концесионерите на плажовете да обезпечат осветяване на линиите, с цел да подсигуряват сигурността на движимостите на туристите “, сподели министър Ангелкова.

„ Търсим способи за подсигуряваме повече чартърни полети през април-май и септември-октомври на летищата в Бургас и Варна, с цел да удължим сезона “, добави тя. В Министерството приготвят огромен конгрес във връзка 60-години от създавенота на курортния комплекс „ Слънчев бряг “. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР