Снимка Булфото, архив700 са водените на отчет за тежки престъпления

...
Снимка Булфото, архив700 са водените на отчет за тежки престъпления
Коментари Харесай

700 непълнолетни на отчет за тежки престъпления

Снимка Булфото, списък

700 са водените на доклад за тежки закононарушения в Детска педагогическа стая през 2018 година, пет от които за убийства.

" Това демонстрира, че имаме престъпност, която се повтаря, проследима в годините ", сподели пред БНР Маноил Манев, народен представител от ГЕРБ и член на комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, представен от novini.bg.

Управляващата партия ще внесе законодателни промени за по-тежки санкции на малолетни, направили тежки закононарушения.
" Акцентът е да може съдът да дава санкции без редукцията, заложена в особените правила за малолетните. В текста е записано, че каквото и наказване да се поставя, то не може да бъде над 12 години… Идеята на законопроекта е да дадем опция след всички експертизи и в убедеността си съдът да произнесе такава присъда, каквато лицето заслужава ", добави Манев.

По думите му към този момент има подготвен текст, който ще бъде препоръчан за разискване.

" Дебат ще се организира с прокуратурата, с правистите в Народното събрание, с адвокатурата. В този спор задачата е да се реализиран три неща – изясненост, че като извършиш закононарушение, ще получиш наказване, че това наказване ще се случи в този момент и бързо, че наказването подхожда по правдивост на осъщественото действие ", изясни той.

Целта е да има текст, който работи и ще окаже въздействие върху това, което се случва.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner x37 (преди 2 минути) Рейтинг: 161 | Одобрение: -49 Всички комунисти: яжте лайната мазни!A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS, BRANDED RETRO SUITS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР