Снимка: Булфото, архив140 000 българи вече са получили статут на

...
Снимка: Булфото, архив140 000 българи вече са получили статут на
Коментари Харесай

Броени дни до Брекзит: 140 000 българи вече със статут на уседналост

Снимка: Булфото, списък

140 000 българи към този момент са получили статут на уседналост на Острова. Дни преди развода сред Брюксел и Лондон, България и Англия означиха 140 години дипломатически връзки, написа Dnes.dir.bg.

Отношенията сред двете страни няма да се трансформират след Брекзит, увериха първите дипломати на България и на Англия. Те откриха галерия в една от емблематичните исторически резиденции на английското кралско семейство.

Пред bTV дипломат Ема Хопкинс съобщи, че като съдружници в НАТО двете страни не престават да споделят общи полезности.

" До края на 2020 година всичко ще бъде както до в този момент. След това, през януари 2021 година Англия ще вкара нова имиграционна система. Всеки, който желае да живее и работи в Обединеното кралство след тази дата ще би трябвало да се съобрази с новите правила. Няма да са нужни визи за хора, които желаят да посетят Англия за къс интервал до три месеца - за почивка или бизнес пътешестване ", изясни Ема Хопкинс.

Както е известно, английските университети също поставят старания, с цел да задържат качествените младежи. През последните години от ден на ден вузове оферират ускорени 2-годишни бакалавърски стратегии, които икономисват разноските за 1 година.

От консултантските компании за висше обучение са безапелационни, че методът, по който се кандидатства за студентски заеми, остава същият.

Единствената оригиналност е, че при тръгване, студентите би трябвало да създадат регистрация за уседналост. Всичко това важи до края на годината.

Дотогава Лондон и Брюксел би трябвало да се спогодят за връзките си след развода. Експертите не имат вяра да има съществени промени по-късно, само че Брекзит има капацитета да изненадва.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да с
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР