Снимка: Булфото, архив1 246 000 пенсионери в страната ще получат

...
Снимка: Булфото, архив1 246 000 пенсионери в страната ще получат
Коментари Харесай

Правителството отново раздава по 40 лева добавки за пенсионерите за Великден

Снимка: Булфото, списък

1 246 000 пенсионери в страната ще получат добавка към пенсиите си за Великден. Допълнителната сума към пенсията е в размер на 40 лева и ще се изплати през април на пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите дружно с добавките и обезщетенията към тях за месеца е в размер до 363 лева в това число, колкото е размерът на линията на беднотия за 2020 година, написа Economic.bg.

Това одобриха през днешния ден министрите на свое съвещание, извършено с онлайн връзка.

За изплащането на добавките към пенсиите за Великден държавното управление ще отпусне спомагателни 49.9 млн. лева по бюджета на държавното публично обезпечаване. Средствата са обезпечени за сметка на преструктуриране на разноските и/или прехвърлянията по централния бюджет за 2020 година

Миналата година същата добавка се изплати на 1 322 300 пенсионери. За задачата тогава държавното управление отпусна 53 млн. лева. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg И
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР