Снимка: Булфото, архивЗвъните, защото искате да ми кажете нещо много

...
Снимка: Булфото, архивЗвъните, защото искате да ми кажете нещо много
Коментари Харесай

Татяна Лолова: За мен Стоянка Мутафова ще е жива докато дишам

Снимка: Булфото, списък

" Звъните, тъй като желаете да ми кажете нещо доста радостно ли? За да ми извършите деня ярък и прекрасен ли? Дайте ми малко време да събера сили, тъй като преди 6 минути ми споделиха, че и Стояна си е тръгнала ".

``
реклама

Така стартира диалога ни с огромната актриса Татяна Лолова във връзка на гибелта на нейната колежка и другарка великата Стоянка Мутафова, която предходната нощ след дълготрайно боледуване потегли към " небесния спектакъл ", където без подозрение ще бъде още веднъж една от най-ярките звезди, написа Novini.bg. Само преди дни земният свят напусна и Стефан Данаилов, различен знаков артист от съзвездието на родните спектакъл и кино.

" За мен тя ще е жива, до момента в който вдишвам. Защото съм почнала на 22 години с нея, когато основахме Сатиричния спектакъл. Преди това я познавах като актриса от Народния спектакъл. Тя е най-жизненият човек, обичащ живота, щура, умна...
Не можем да сме безконечни, само че тя ще живее, до момента в който има хора, които да я помнят, без значение дали я познават персонално, или от от екрана, в случай че щете даже от вашите рубрики, които умеят да поддържат и ценят паметта.

Тя постоянно играеше шантавела, само че в действителност бе доста умна, приключила е Класическа лингвистика и може да не го показваше в облиците на сцената, само че когато бяхме в гримьорната, нейното класно обучение впечатляваше всички. Хората я знаят като грубовата щурачка, хитра и съобразителна, каквито бяха героините й, само че при нея имаше една друга, голяма дълбочина. Свиреше на пиано, познаваше международната класика.

Питате ме каква е рецептата десетилетия наред да ни обичат множеството българи. Това се дължи на обстоятелството, че доста обичаме специалността си, обичаме да сме дружно и да работим като екип и го правехме освен на сцената, а и в живият живот бяхме другари и си помагахме. Ние играем не сами за себе си, а за публиката, която обичаме безусловно. И тя ни връща обичта. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР