Снимка: Булфото, архив Викторио Александров днес се изправи в съда

...
Снимка: Булфото, архив Викторио Александров днес се изправи в съда
Коментари Харесай

Викторио в съда прехвърля вината върху Дарина

Снимка: Булфото, списък
Викторио Александров през днешния ден се изправи в съда по обвиняване в убийството на приятелката си Дарина Министерска, както и едногодишното им дете Никол.

29-годишният мъж се опита да трансферира част от виновността и върху убитата Дарина.

Викторио изиска да бъде конфискувана Фейсбук връзката с нейните родители и близки другари, както и сред тях двамата. Второто му искане беше да се изследва ведомост на компания, с цел да се разбере дали Дарина е получавала приходи, а не е работила фиктивно в сдружението. Това било за да се потвърди, че напълно Викторио се грижил за издръжката на фамилията.

Двете претенции бяха направени в Софийския градски съд се организира разпоредителното заседание по делото против Викторио Александров, заяви " 24часа ".

Жестокото закононарушение стана на 29 октомври предходната година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал " Надежда ", а часове по-късно - в изоставена сграда, бе убито и дребното момиченце.

В съда пристигнаха и доста хора, с цел да поддържат родителите на Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха цивилен иск от по 250 000 лв. или общо 500 000 лв..

Адвокатите на Викторио Коста Бугатевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички очевидци, а единствено част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, с цел да опишат какви са били връзките в фамилията.

Петчленният правосъден състав с ръководител Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, т.е. ще бъдат разпитани всички очевидци.

По време на съвещанието Викторио показва самообладание. В началото пред медиите единствено сподели, че са създали воин Георги Министерски.

По този мотив отвън залата - майката на Дарина изясни, че не може да пояснява " какво желае да каже един умопобъркан ".

Същинското дело стартира на 22 януари, когато ще бъдат разпитани 12 очевидци.

В съда се събраха доста от околните на убитите Дарина и Никол. Там е и фамилията на подсъдимия. Близките на жертвите желаят пожизнен затвор





Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР