Снимка Булфото, архивПо отношение на броя на случаите на коронавирус

...
Снимка Булфото, архивПо отношение на броя на случаите на коронавирус
Коментари Харесай

РЗИ-София: Не са много случаите в училищата, рано е да се говори за разпространение

Снимка Булфото, списък

" По отношение на броя на случаите на ковид в София - те не са толкоз доста. Не може да приказваме, че става за разпространяване в самите учебни заведения и класовете ". Това съобщи доктор Ирина Гайтаневска от Регионалната здравна ревизия в София по Българска национална телевизия откритите случаи на ковид в столичните учебни заведения. Тя добави, че се реализира непрекъснат и всекидневен надзор. 

" Събираме информация, проучваме какво се е случило, ще се обсъдят ограниченията и могат да се трансформират някои от тях, с цел да може да бъде всичко под надзор ", сподели още тя. 

Д-р Гайтаневска съобщи, че във връзка с носенето на маски всичко е написано. " Няма по какъв начин дребните деца да бъдат с маска по време на час. Има моменти, в които това е безусловно невероятно. Освен на учителите, разчитаме и на родителите, тъй като това би трябвало да бъде непрекъснато разяснявано на децата. Те би трябвало да бъдат подсещани ", прикани тя.. 

" Не знам за какво би трябвало да се приказва за негатива или за финансовия аспект от възможна глоба на шефовете. Това е най-лесното, което може да се направи. Ако има груби нарушавания ние може да го глобяваме, само че да желаеме отделим повече внимание на методичната помощ ", сподели още тя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР