Снимка: Булфото, архивКолкото по-прозрачен е изборният процес, толкова по-вероятно е

...
Снимка: Булфото, архивКолкото по-прозрачен е изборният процес, толкова по-вероятно е
Коментари Харесай

Цветанов: Колкото по-прозрачен е изборният процес, толкова по-вероятно е той да не бъде оспорен

Снимка: Булфото, списък

" Колкото по-прозрачен е изборният развой, толкоз по-вероятно е той да не бъде оспорен ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов.

" Трябва да погледнем по какъв начин се вършат избори в страни, където към този момент са се провели изборите. В Румъния гласоподаваха по пощата, трябваше да има институционален разговор сред ръководещите и президента ", сподели още водачът на " Републиканци за България ".

Видяхте какво беше отношението на ръководещото болшинство - цялостен бойкот. Не се възприе нито едно предложение от тези при президента, сподели Цветанов.

Той се застъпи за видеонаблюдение в изборните секции. Колкото по-прозрачен е изборният развой, толкоз по-вероятно е той да не бъде оспорен.

Ротацията ще даде опция да се лимитират сделките сред политическите сили на локално равнище.

Изпълнителната власт не е провеждала избори до момента в който бях в ГЕРБ. Били са проведени от длъжностен кабинет или от държавно управление, на което му изтича мандата, сподели още Цветанов.

Той дефинира като значими идните в края на месеца частични локални избори, които ще покажат настройките на хората преди парламентарния избор на 4 април.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР