Снимка Булфото, архивКогато усети по-сериозно обществено напрежение, Бойко Борисов се

...
Снимка Булфото, архивКогато усети по-сериозно обществено напрежение, Бойко Борисов се
Коментари Харесай

ПР специалист: Борисов се опитва да отмести вниманието

Снимка Булфото, списък

" Когато усети по-сериозно публично напрежение, Бойко Борисов се пробва да отмести вниманието. Типично в негов жанр е ". Така ПР експертът доцент доктор Александър Христов, член на УС на Българското сдружение за връзка с обществеността, разяснява пред БНР декларираното от премиера на ексклузивен брифинг в Министерския съвет след митингите през вчерашния ден. Той изрази очакване за развиване на обстановката:

" Напрежението в обществото ще нарасне. То сега е високо поради покачващия се брой случаи на инфектирани с ковид и поради говоренето за въвеждане на нови ограничавания. Това ще катализира напрежението в обществото, а кой ще излезе победител към момента не знаем ".

Според ПР специалиста е реалност, че НСО е бодил в очите на хората поради това, с което се занимава, както и поради това, че се устоя от налозите на българските жители. В предаването " Преди всички " доцент доктор Александър Христов разяснява данни от проучване за трендовете на българския пазар, които ще бъдат показани на конгрес " Отговорни производители " през днешния ден. " Най значимият извод от изследването е, че има растеж на онлайн потреблението. следи се и растеж на националните претекстове за ползване и има индикации, че някои от трендовете ще бъдат устойчиви. хората купуват по-големи количества на рядко и някои покупки са по-обмислени ", уточни той и посочи, че 30% от интервюираните са декларирали, че не са трансформирали метода си на извършване на покупки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР