Снимка Булфото, архив Какво можем да направим – препоръката да

...
Снимка Булфото, архив Какво можем да направим – препоръката да
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР за църквата и коронавируса: Може да даваме само препоръки засега

Снимка Булфото, списък
Какво можем да създадем – рекомендацията да не се събират повече от 30 души в затворено посещаване поради ковид е в действие, само че няма заповед за възбрана. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов на специфичен брифинг. От думите на Иванов излезе, че Министерство на вътрешните работи единствено може да предизвестява на този стадий, написа Actualno.com.

„ Не би трябвало да посягаме на вярата на всеки един човек ”, посочи той и изясни, че събота и неделя е имало няколко случая с храмове, при които полицията се е намесила с рекомендации. Няма нито една институция, която да има указания да събира пари за лекуване от ковид, предизвести още Иванов по отношение на нови телефонни измами.

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 1 секунда) Рейтинг: 22251 | Одобрение: 7206 Тоя въобще влизал ли е в църква!  Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР