Снимка: Булфото, архивИграта на тронове“, която играят в БСП Корнелия

...
Снимка: Булфото, архивИграта на тронове“, която играят в БСП Корнелия
Коментари Харесай

Боил Банов: Още преди 20 години се говореше, че БСП готви Румен Радев за висок държавен пост

Снимка: Булфото, списък

„ Играта на тронове “, която играят в Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и Румен Радев, продължава да се играе на високи обороти, само че обратно на визиите на мнозина, че проектите в „ левицата “ се превят за няколко години напред, се оказват не до там правилни.

Културният министър Боил Банов показа в предаването „ Беновска пита “ по Канал 3, че, още когато е бил шеф на театъра в Димитровград, се е носил слух, че Българска социалистическа партия готви Радев за висок държавен пост.

„ Още преди 20 години в Димитровград се говореше, че Българска социалистическа партия готви един натовски авиатор за доста висок пост. Ако има някаква „ Игра на тронове “, то тя е доста по-стара от 5-6 години “, сподели Банов.

Що се отнася до митингите, той съобщи, че се старае сред виковете и провокациите да чува смислените претенции и недоволства на жителите, само че се разгласи изрично срещу нарушаването на публичния ред с камъни и бомбички. Според него, надалеч по-силно обръщение можа да изпрати един безмълвен митинг със свещ в ръка, в сравнение с хвърлянето на павета по една или друга институция.

„ И аз и Кирил Ананиев бяхме в държавното управление на Румен Радев, само че тогава мутри ли бяхме? “ Това запита риторично Боил Банов в отговор на обвиняванията от президента, че актуалното държавно управление е формирано от мутри.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР