Снимка Булфото, архив Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен

...
Снимка Булфото, архив Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен
Коментари Харесай

Йотова: Гледам с надежда на кандидатурата на Пламен Николов

Снимка Булфото, списък
Гледам с вяра на кандидатурата на Пламен Николов и му поисквам триумф. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова при визитата си в гоцеделчевското село Попови ливади, където тържествено бе маркирана 118-та годишнина от експлоадирането на Илинденско-Преображенското въстание.

Йотова добави, че тъкмо в точния момент президентът е връчил мандата на Има Такъв Народ.

„ С представянето на кандидатурата на Пламен Николов към този момент имаме напълно нова обстановка и формула за идващия кабинет. По този метод спечелилата изборите партия се ангажира към този момент партийно и политически със идващото ръководство. Предстои да забележим какъв ще бъде съставът на кабинета. Фигурата на министър-председателя, който е партиен член в ИНТ и към този момент има своята политическа биография в тази партия, значи една доста по огромна отговорност и по-сериозен политически ангажимент от Има Такъв Народ “, добави Йотова, представена от bTV.

Вицепрезидентът изрази и вяра през идната седмица политическите пристрастености да притихнат и още веднъж напомни потребността от бързо сформиране на нов кабинет.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР