Снимка: Булфото, архивГен. Мутафчийски не се е оттеглил, той има

...
Снимка: Булфото, архивГен. Мутафчийски не се е оттеглил, той има
Коментари Харесай

Дончев: Ген. Мутафчийски не се е оттеглил. ГЕРБ няма да понесе големи електорални щети

Снимка: Булфото, списък

" Ген. Мутафчийски не се е отдръпнал, той има опция да извършва отговорностите си и съм уверен, че ще имате опция да го чувате и да го виждате ". Това разкри в ефира на " Нова телевизия " вицепремиерът Томислав Дончев.

" Има разкрити задоволително кревати, даже запълняемостта на леглата в множеството области е под 50%. Става въпрос за логистика, а напълно обособен въпрос е, че не всеки, който е хванал ковид е нужно да влиза в болница. Ген. Мутафчийски не се е отдръпнал, той има опция да извършва отговорностите си и съм уверен, че ще имате опция да го чувате и да го виждате. Колкото до доцент Атанас Мангъров в последна сметка той си извършва отговорностите на доктор, подобен, какъвто е. Това, че има по-различно и по-нюансирано мислене, значи той е част от този публичен обществен спор. Голяма част от обществото също взе участие в този спор. Имаше слогани " Маските са, с цел да мълчите ", някои горяха маски, други пък имаха под паника прояви и боязън да излязат от у дома. Лидерите на отзиви в едната и другата посока несъмнено би трябвало да бъдат слушани ", разяснява Дончев, представен от " Евроком ".

" Темата за лидерския пост в ГЕРБ не стои на дневен ред. Скептичен съм към изказванията, че ГЕРБ ще понесе огромни електорални вреди. Това ще проличи на идващите парламентарни избори. Всякакви мнения какъв би бил резултатът от изборите и какво би се случило са сметка без кръчмаря, тъй като сходни диалози могат да бъдат водени, когато суверенът се е произнесъл. Това, което политическите обединения могат да вършат все още, е почтено и честно да вземат участие в изборите. Дано те се трансфорат в съревнование сред най-хубавите хрумвания, съревнование сред персони, а не нормалната махленска свада “, добави Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР