Снимка Булфото, архивАпелирам всички, които отричат коронавируса и не вярват,

...
Снимка Булфото, архивАпелирам всички, които отричат коронавируса и не вярват,
Коментари Харесай

Директорът на Пирогов: Препоръчително е да се носят задължително маски и в офисите, ще го предложа на НОЩ

Снимка Булфото, списък

" Апелирам всички, които отхвърлят ковид и не имат вяра, да обяснят ясно, за какво не имат вяра и да дадат доказателства. Ръстът предходната седмица беше 23 на 100 000, а в този момент е 40 на 100 000 на седмична база. Ако това продължава, Европа ще ни постави в аления лист и ще се лимитират пътуванията. Ако хората, съблюдаваха ограниченията и носеха маски, болните щяха да са на половина по-малко. " Това съобщи шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов пред bTV.

" Ние имаме едни от най-свободните ограничения, само че в случай че продължава растежа на болните, ще би трябвало да се подхващат нови ограничения ", сподели още проф. Балтов. той посочи, че заразяването в учебните заведения не е било вътре, а извън, тъй като множеството хора са се върнали от почивки.
 
Тази и идната седмица ще се реши съгласно наклонността и растежа на заболелите, какви ограничения да се предложат още. Очаквам до 30 000 заболели до края на месеца ", сподели още проф. Балтов.

44 са интубираните пациенти в „ Пирогов “ сега. Проф. Балтов изясни, че възобновяване на интубирани пациенти е доста мъчно, единствено 15% оздравяват изцяло.

Според проф. Балтов над 450 индивида работят в незабавно поделение на болница „ Пирогов “. Хората на първа линия са в covid отделения и работят по 12 часа с защитни екипи. Той разяснява и положението на дамите при злополуката край Лесово. То било устойчиво, като им предстоят оперативни лекувания поради счупванията им.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР