Снимка: Булфото, архив 18-годишен младеж е загинал, а четирима са

...
Снимка: Булфото, архив 18-годишен младеж е загинал, а четирима са
Коментари Харесай

Нова трагедия на пътя: 18-годишен загина край Карнобат

Снимка: Булфото, списък
18-годишен юноша е умрял, а четирима са потърпевши при злополука на пътя село Черково – Карнобат., оповестиха от ОДМВР - Бургас.

``
реклама

Инцидентът е станал на 11 октомври към 23.37 часа на пътя село Черково – Карнобат. Поради придвижване с несъобразена скорост лек автомобил " Мерцедес C 250 TD ", ръководен от 20-годишен мъж, блъска излязло на пътното платно диво прасе.

От злополуката на място е умрял спътникът на лидера – 18-годишен юноша от с. Черково. От случая са потърпевши 20-годишния лидер, който е получил комоцио и е настанен в поделение " Неврохирургия " към УМБАЛ – Бургас без заплаха за живота и неговите спътници – 19-годишен мъж, който е получил комоцио и е настанен в Неврохирургията към УМБАЛ – Бургас, 18-годишен юноша, който е получил травми по тялото и е настанен в Първа хирургия на УМБАЛ – Бургас и 30-годишен мъж, който е получил комоцио и е прегледан и освободен за домашно лекуване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР