Снимка: БулфотоАко изборите са честни, вярвам, че ще ги спечелим,

...
Снимка: БулфотоАко изборите са честни, вярвам, че ще ги спечелим,
Коментари Харесай

БСП: С ГЕРБ сме с изравнени позиции преди евроизборите

Снимка: Булфото

„ Ако изборите са почтени, имам вяра, че ще ги спечелим ”, съобщи Корнелия Нинова на конгреса в София.

Българска социалистическа партия със поръчка за властта – на конгрес в София левицата разгласи, че „ корабът на ръководството потъва ”, а тя ще завоюва идващите избори. В името на успеха гоненето на врага с партиен билет беше отсрочено. Засега и поради евровота, оповестява БТВ.

„ Анализаторите споделят, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия сега сме с изравнени позиции. Ако изборите са почтени, аз имам вяра, че ще ги спечелим ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Намеренията на левицата бяха подкрепени и от вътрешната съпротива. „ Очаквам поръчка за власт ”, съобщи преди началото на конгреса Румен Овчаров. Основната разграничителна линия – кой да води евролистата и по какъв начин да се случи това, беше заобиколена от всички присъстващи.

„ Сам воинът в полето не е боец. Сега бяхме 4 евродепутати, дай Боже да сме 67 към този момент. Има хора, които в този момент се пробват да копаят окопи сред Българска социалистическа партия и европейската левица. Това е прострелване в крайници си ”, уточни водачът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев. Станишев поддържа от трибуната съперника си за първото място в листата – Елена Йончева, поради повдигнатите ѝ обвинявания.

Конгресът излезе с декларация в нейна отбрана. Обявиха и че идната седмица тя ще показа следствие за корупцията в ръководството.

„ Режимът на една тайфа, режимът на една проведена незаконна група. Единствено левицата може през днешния ден да смъкна този режим ”, сподели Йончева от трибуната. В края на конгреса стана ясно, че лидерът на листата ще бъде избран чак през март.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР