Снимка bTVВторият вот на недоверие към кабинета Борисов 3, внесен

...
Снимка bTVВторият вот на недоверие към кабинета Борисов 3, внесен
Коментари Харесай

Атанас Мерджанов: Вотът на недоверие не беше добре подготвен

Снимка bTV
Вторият избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 ”, импортиран от Българска социалистическа партия, не беше добре квалифициран – тематиката не беше добре подбрана, не се чу мнението на специалистите в партията. Това разгласи в предаването „ Тази заран ” на bTV социалистът Атанас Мерджанов.
За първи път дебатите по вота бяха по-малко от два часа, остана неоползотворено време на опозицията, сподели Мерджанов.

Според него не са станали напълно ясни аргументите за отдръпването на Жельо Бойчев и от кое място тъкмо се отдръпва.
„ Климатът в парламентарната група явно не е доста здравословен. Вместо да си приказваме за претекстовете на вота и свалянето на това държавно управление ние си говорихме за оставката на Спас Панчев, оставката на Бойчев ”, разяснява още социалистът.

За отдръпването на земеделеца Панчев от парламентарната група на Българска социалистическа партия той счита, че се дължи на обстоятелството, че в последно време управлението на партията не приказва намерено и почтено с съдружните сътрудници.

„ Напоследък стилът на управлението на Нинова (лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова) много озадачава и е много недопустим, защото се пренебрегва ролята на Националния съвет… След президентските избори аз до този миг не виждам обединителни дейности във връзка с партията, не виждам безапелационни дейности във връзка с правенето на политика вътре в партията. По този метод не можем да вървим към събаряне на държавното управление ”, сподели още Мерджанов пред bTV.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР