Снимка: btvnovinite.bgДисциплинарната комисия призова институциите да завършат разследването сиОтборът на

...
Снимка: btvnovinite.bgДисциплинарната комисия призова институциите да завършат разследването сиОтборът на
Коментари Харесай

Глобиха Левски с 37 500 лв. за изрисуваните деца

Снимка: btvnovinite.bg

Дисциплинарната комисия прикани институциите да завършат следствието си

Отборът на " Левски " ще би трябвало да заплати санкция в размер на 37 500 лева поради двете деца, които се появиха на пистата по време на финалния мач от шампионата за Купата на България против " Славия ".

Малчуганите бяха без забележим директен наставнически контрол, само че по-скандално беше, че по телата им бяха изрисувани свастики, а едно от тях бе вдигнало ръка за нацистки привет.

" След сезиране на комисия „ Етика и феърплей ” и мнение на Експерт по честността към БФС, ДК реши: За дейности или бездействия, с които се наскърбява достолепието на разположение или група лица, свързани с раса, пол, цвят на кожата, на съображение чл.37, ал.4 от Директива за птиците /2017/2018/, ДК санкционира ПФК „ Левски ” гр. София с имуществена глоба в размер на 37 500 лв.. ДК е приела решението си съгласно Дисциплинарния устав и приканва всички съответни държавни институции да бъдат поредни, да доведат своята работа до края, да извършат нужните дейности и да вземат съответните решения съгласно компетенцията си ", се споделя в мнението на Дисциплинарната комисия от през днешния ден.

Родителите на двете деца към този момент бяха извикани за разпит в полицията, а Агенцията за протекция на детето също се зае със случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР