Снимка: btvnovinite.bgБаща на две деца се нуждае от помощ, за да

...
Снимка: btvnovinite.bgБаща на две деца се нуждае от помощ, за да
Коментари Харесай

Баща на две деца от Добрич се нуждае от средства за трансплантация

Снимка: btvnovinite.bg

Баща на две деца се нуждае от помощ, за да пребори подла болест. 

43-годишният Росен Иванов Димитров от Добрич има потребност от помощ. През 2019 година му е сложена диагноза хронична бъбречна непълнота, която изцяло трансформира живота му.

Оттогава до през днешния ден три пъти седмично по четири часа той е на хемодиализа. Шансът му да живее е трансплантация на бъбрек. Има оферта от Университетска болница – Турция, която е на стойност 50 000 лв.. Сумата обаче е непостижима за него и фамилията му.

„ Баща съм на две прелестни деца, които към момента имат потребност от бащина протекция. Мечтая още веднъж да имам пълностоен живот с моите деца и семейство. Затова Ви апелирам да помогнете, с цел да бъда още веднъж стойностен човек, брачен партньор и татко “, написа в апела си за помощ Росен Иванов. По-големият му наследник Ивайло е на 14 години, танцьор в Добруджанския отбор, с голям брой изяви, а по-малкият - Георги, който е на 9 години, тренира карате, като е носител на голям брой медали от национални и интернационалните шампионати по Шотокан карате, написа btvnovinite.bg.

Всеки, който има предпочитание и опция да помогне на Росен, може да подари средства. Ето и данни на банковата му сметка:

IBAN: BG71 UBBS 8002 1021 7785 50 BIC: UBBSBGSF Титуляр: Росен Иванов Димитров

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР