Снимка: bTVБившият национал Красимир Балъков издаде формулата на успеха на

...
Снимка: bTVБившият национал Красимир Балъков издаде формулата на успеха на
Коментари Харесай

Балъков: Характерите ни, Пенев и късметът направиха 94-а успешна

Снимка: bTV

Бившият национал Красимир Балъков издаде формулата на триумфа на " лъвовете " на международното състезание през 1994-а година. Той съобщи, че съставените елементи за реализиране на най-хубавото класиране на Мондиал на " лъвовете " са... три.

" Първо бяха футболистите, като характери, характерност и качество. След това беше треньорът Димитър Пенев - също ексцентричен човек. И малко шанс ", разкри Бала в особено изявление за bTV.

Мениджърът на " Етър " отдава слабото показване на националния отбор в последно време на прехода. 

" Преминаваме от един строй в различен - по-динамичен, по-непознат за нас. Надявам се въпреки всичко, макар отворения свят, хората, които се занимават с футбол, да поемат по-голям риск и да постановат по-млади футболисти, с цел да може един ден България и българския народен тим да може да реализира сходни триумфи, които ние постигнахме ", сподели той.

Като обожател и ценител на немския футбол, Балъков съобщи, че загубата на Германия от Мексико с 0:1 в първия кръг на груповата фаза, не го е изненадала, а Бундестимът остава един от любимците му.

" Мен не може да ме изненада нищо на международни шампионати, тъй като съм бил на две. Всички биха сигурни, че Германия ще победи, тъй като тимът нямаше даже еднакъв в първия си мач. Обаче тя е реалност. Футболът е забавна игра, хората го обичат, точно поради такива срещи, които демонстрират, че всичко е допустимо ", сподели той.

Балъков е един от главните благодетели на SOS детски селища за Велико Търново, Габрово и Трявна. Той се пробва да прекарва огромна част от свободното си време с децата в тази институция и персонално да се ангажира с техните проблеми и наслади.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР