Снимка:БТА Министерството на вътрешните работи разпредели средствата, събрани в Националната

...
Снимка:БТА Министерството на вътрешните работи разпредели средствата, събрани в Националната
Коментари Харесай

Деца на загинали полицаи и пожарникари получиха по 700 лева


Снимка:БТА

Министерството на вътрешните работи разпредели средствата, събрани в Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на ведомството.

По сметките на 97 деца е бил изработен превод в размер на 700 лв., те са получили и ваучери от огромни вериги за техника и хранителни артикули по време на гала през днешния ден при откриването на Коледното издание на акцията в постройката на Министерство на вътрешните работи. С помощта на всички донори, посредством sms-и и финансови дарения, и на чиновниците на министерството, които ежемесечно подаряват от заплатите си средства, доникъде на тази година в границите на акцията са били набрани повече от 50 000 лв..

При тържественото разкриване вътрешният министър Валентин Радев е показал, че е значимо чиновниците на Министерство на вътрешните работи да виждат солидарността на обществото към техните деца, защото даже и в спокойно време те работят в риск, бдейки за сигурността.

Министър Радев поискал на децата здраве, светли празнични дни и ги окуражил в устрема да бъдат почтени почитатели на своите родители, завещали ни образец за героизъм.

Средства могат да бъдат дарени, посредством къс номер 1866 за клиентите на трите огромни мобилни оператора или посредством гласово позвъняване на 090051866.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР