Снимка: БТА, архивЯвно страстите се нажежават и не е ясно

...
Снимка: БТА, архивЯвно страстите се нажежават и не е ясно
Коментари Харесай

Радев: Страстите се нажежават и не е ясно дали лидерите на партиите в коалицията блъфират

Снимка: Българска телеграфна агенция, списък

" Явно пристрастеностите се нажежават и не е ясно дали водачите на партиите от обединението в оставка блъфират, дали играят политически покер, дали си подвигат залозите за идно удължение на взаимното ръководство, дали активизират своите гласоподаватели за нови избори ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти във връзка гласуваната през днешния ден оставка на държавното управление и началото на конституционната процедура по осъществяване на съвещания с парламентарните групи преди връчване на мандат за сформиране на държавно управление. Това оповестиха от пресцентъра на президента.

По думите на президента сега самите съдружни сътрудници са комплицирани, което  си личи от техните реакции за гласуваната оставка на кабинета. Утре ще бъде разгласен графикът за осъществяване на съвещания с парламентарните групи в сходство с конституционната процедура.

Президентът отговори на журналистически въпроси след премиерата на кино лентата „ Спасителят “, отдаден на полк. Цветан Мумджиев и ролята му за спасяването на българските евреи.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР