Снимка: БСПАко обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията

...
Снимка: БСПАко обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Ако не обновим партията, бъдещето на БСП е поставено на карта

Снимка: Българска социалистическа партия

Ако обновлението в Българска социалистическа партия не продължи, бъдещето на партията е сложено на карта. Привличането на нови, младежи, привличането на цивилен организации покрай нас, е витално значимо за спасението на партията. На тези избори разбрахме, че Българска социалистическа партия сами не можем. За да реализираме триумф би трябвало на наша страна да застанат хората " - това сподели зам.- ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в Бургас, написа Novini.bg.

Добрев се включи в съвещанието на Областния съвет на левицата, където беше изработен разбор на резултатите от локалните избори.

" На тези избори на някои места извадихме хора с ясното схващане, че излизат в една предрешена борба. Това бяха партийни персони, потвърдили се хора, само че за жалост мъчно адаптиращи се към днешната политическа среда. Имаме положителни и неприятни образци в Бургас за това по какъв начин би трябвало да вършим акция и за това по какъв начин не би трябвало да я вършим ", акцентира Кирил Добрев.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия акцентира, че следва цялостен цикъл отчетно-изборни събрания в Българска социалистическа партия.

" В тази акция разсъдъкът би трябвало да наделее. Да спрем поколенчески и всевъзможни други вероятни борби, тъй като към този момент съвсем загубихме доста време и две генерации. Надявам се най-малко за последващо потомство политици в Българска социалистическа партия да обединим напъните си и да подадем ръце, тъй като единствената опция на това безумно ръководство е единствено левицата ”, съобщи Добрев пред регионалния актив на партията.

Сред присъстващите бяха и зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев и националният представител Петър Кънев, които поздравиха от свое име за напъните, положени по време на цялата акция в област Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР