Снимка БНТНормално е Бойко Борисов да се ядоса и да

...
Снимка БНТНормално е Бойко Борисов да се ядоса и да
Коментари Харесай

Цветанов липсва в парламента, а Пеевски е полезен. От Доган да се надяваме на евтин ток: Вежди Рашидов за скандалите у нас

Снимка Българска национална телевизия

Нормално е Бойко Борисов да се ядоса и да ореже партийните дотации, когато непрекъснато го провокираш непрестанно и го нападаш. И аз бих постъпил по този начин, съобщи депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по просвета към Народното събрание Вежди Рашидов, визирайки Българска социалистическа партия и водачът ѝ Корнелия Нинова, написа Офнюз.

``
реклама

" Вижте, не може един ръководещ министър председател да го предизвикваш непрестанно, нападайки го. Какво беше това знамение да се вършим на народняци - попита Рашидов. - Козички заболели - отиваме да ги прегръщаме и да се снимаме; дечица заболели, извън - палатки, отиваме и си вършим на ниска цена пиар. На родолюбци станахме, до момента в който уредим Елена Йончева да получава 15-20 хиляди евра заплата. И млъкна. Това ли беше всичко? А обръщение някакво към България? Какво ще създадем за България? Делян Пеевски беше целият пиар. И в този момент една тишина. Естествено е Борисов да се ядоса. И аз бих се ядосал и да кажа: " Айде тогава без пари ще карате пък! "

Намаляването на дотацията ще докара до други неща, други пари ще ръководят - уточни Рашидов и въпреки всичко се разграничи от крайната мярка отнемане на партиите от държавно финансиране или алегорично: " Смятам, че във всяка цивилизована страна страната би трябвало да финансира това, с цел да може да бъде по-независима политиката ".

Придобития от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган Топлоелектрическа централа Варна Рашидов разяснява с думите:

" Да се надяваме, че ще получим по-евтин ток, аз разгадавам на евтиния ток. След зърнения запас в този момент е хубаво и за студения да дава отговор някой. Зърнения го източихме. За студения няма да мога да ви кажа, не съм енергетик, няма да мога да го изкоментирам. "

Увери, че не се интересувал какво прави Делян Пеевски. Смятал, че е " потребен " - в последно време правел законопроекти, което било и главната задача на народния представител.

Отишлият си от Народното събрание и ГЕРБ Цветан Цветанов поради Апартаментгейт липсва в Народното събрание - счита Рашидов:

" Ако кажа, че неналичието на Цветанов не се усеща... аз не съм човек, който е вида изменник, който незабавно ще му обърне тил. Разбира се, че се усеща. Никой не отхвърля това, че Цветанов е доста добър уредник, човек, който доста добре работеше със структурите, само че би трябвало да си дадем ясно сметка, че всяка партия е като бизнес - има един притежател, който е основател или основател. Създател на партията е Бойко Борисов. "

За констатацията на КПКОНПИ, че в Апартаментгейт няма спор на ползи Рашидов съобщи, че единствено " един малоумен човек може да си фантазира, че от това ще изкара спор на ползи. Ние още не разбираме в демокрацията, в капитала, в частния бизнес, че едно нещо е като картината - коства толкоз, колкото ѝ вземеш, колкото се договориш. Пазарна стопанска система се споделя. Ако желая, ще си го договоря за един лев ".

Той добави, че всички купуват парцели на данъчна оценка и че тези, които приказват " драговолно " по тематиката с евтините жилища за хора от властта не са купували за повече от 500 евро.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР