Снимка бнт.бгЕмблемата на Българската национална телевизия (БНТ) ще се промени

...
Снимка бнт.бгЕмблемата на Българската национална телевизия (БНТ) ще се промени
Коментари Харесай

Иде краят на една епоха! БНТ вече няма да е…

Снимка бнт.бг

Емблемата на Българската национална телевизия (БНТ) ще се промени вечно. Българска национална телевизия афишира конкурс за основаването на главен графичен знак на публичната медия, както и на нови графични знаци на четирите й стратегии. Това оповестиха от пресцентъра на публичната медия, написа Блиц.

 

Те би трябвало да бъдат истински и разпознаваеми, с опция за разнородни приложения, без ограничаване в употребяваните шрифтове или цветови решения.

Основното лого на Българска национална телевизия би трябвало да бъде съобразено с корпоративната еднаквост на малкия екран и да символизира публичната ѝ функционалност, нейните обичаи и цели като национална институция и справедлив източник на информация. 

Логата на четирите канала би трябвало да бъдат производни на главния графичен знак и да отразяват техните особености.

В състезанието могат да вземат участие всички заинтригувани лица, без разлика от възраст, пол и обществен статус. Няма ограничаване и за броя оферти, показани от един участник. Условието е те да бъдат изпратени в PDF формат на e-mail: [email protected] или на адрес: Българска национална телевизия, ул. „ Сан Стефано “ 29, София 1504, дружно с две имена на участника и адрес за противоположна връзка.

Крайният период за изпращане на предложенията е 5 юли 2018 година.

Българската национална телевизия си резервира правото да избере един или повече планове, които в най-голяма степен подхождат на публичната ѝ функционалност и програмна устременост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР