Снимка: БлицОбичам ви, но това не е даденост. Факт е,

...
Снимка: БлицОбичам ви, но това не е даденост. Факт е,
Коментари Харесай

Бойко предупреди своите: БСП с провалени политици ни настига, ако не ви светне червената лампа, аз ще ви светна синя

Снимка: Блиц

Обичам ви, само че това не е даденост. Факт е, че Българска социалистическа партия с тия провалени политици ни приближават. С това, в случай че не ви светне алена лампичка, аз ще ви светна синя. Моля всеки да се огледа какво прави.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов към членовете на Политическа партия ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията, написа Блиц.

" 30 години не е пипана ул. " Граф Игнатиев ". Живеех на ул. " Любен Каравелов, цялостен живот тропаха трамваите. Сега вършим всичко, каквото би трябвало и отново намират едно павенце, нещо изскочило, с цел да го покажат ", сподели министър председателят.

" Сега съм заречен Южната дъга до " Тракия ". Заделени са пари. Онзи ден приказват за " Хемус " съперниците. Трябваше от Варна, Търговище, Шумен, Разград, Велико Търново, Севлиево, Габрово да има митинги. Те желаят да не ви вършим " Хемус ", а вие си мълчите по този начин, както мълчите за санирането и всичкл останало. Защо си мълчите? Не ви е значимо ли? Нашите структури за какво не излязоха да кажат – чакайте де, мазета се народът по тоя път. Инвестироти не желаят да отидат до Варна поради неоправения " Хемус ", 6 часа е пътят. Същото е с Добрич, Генерал Тошево, извънредно значими градове. Ако е било елементарно, Тодор Живков да го е направил, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Костов да са го създали. Март месец с Цецо желаеме да направиме 5 първи копки по " Хемус " и да стартираме ", съобщи Борисов.

" Пловдив е културна столица на Европа, в случай че някой не е схванал. То няма нещо да не сме създали в Пловдив ", сподели още министър председателят.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР