Снимка: БлицДнес Трявна е покрита с черен плащ от скръб.

...
Снимка: БлицДнес Трявна е покрита с черен плащ от скръб.
Коментари Харесай

Трагедия без край: Ето кой е прегазеният край Карлово от микробус моторист

Снимка: Блиц

" Днес Трявна е покрита с черен плащ от тъга. Онази тъга, която те задавя, стисва те за гърлото и не ти дава да дишаш. Днес една майка гледаше по какъв начин синът й потъва в тъмната безмълвна земя. Днес пронизителен плач на мотори раздра небесата, с цел да премине в тях една млада душа. Един млад живот угасна, тъй като някой за следващ път не откликна на простичкия апел: " Пази моториста на пътя! ". Това написа на фейсбук профила си другарка на починалия преди дни на пътя Карлово-Сопот 25-годишен моторист Пламен Накев, оповестява Блиц.

„ Отиде си Пламен - едно момче, стъпило едвам на прага на живота. Човек с фантазии, некадърен да стори някому зло и постоянно подготвен да помогне. Така ще го запомня. Защото той не може и не трябва да бъде пропуснат. Затова споделям тези редове.

Днес Пламен даде на всички нас скъпи уроци. Показа ни какъв брой къс е животът, по какъв начин всичко може да изчезне за един момент и какъв брой е значимо да бъдем положителни с хората към нас, до момента в който имаме време...

Смъртта на Пламен подсети на водачите, че на пътя са виновни освен за своя живот. Затова идващия път, когато видите мотор, спомнете си за това момче. Погледнете още един път. Не си мислете, че имате време. Човекът на мотора е нечий наследник, брат, другар... А една гибел оставя хиляди неизлечими рани в сърцата на околните. Докато сте зад кормилото, отговорността е ваша. Грехът също. Можете ли да живеете с следствията от такава непоправима неточност? Все бързаме, бързаме, бързаме... Понякога не осъзнаваме, че 10 спестени минути могат да костват цялостен един живот. Непростимо висока цена, нали? Сбогом, Пачо! Карай на воля по безкрайната писта на Вечността! ", написа в поста си потъналата в тъга Виктория Колева. 

Младият моторист от Трявна почина преди дни на пътя сред Карлово и Сопот. Той пътувал с мотоциклет " Сузуки " към Сопот и против него лек автомобил " Тойота " с 35-годишна шофьорка подхванал ляв завой и му лишил преимуществото. При удара мотористът паднал на пътното платно и бил прегазен от движещ се след автомобила бус " Ивеко " с 61-годишен лидер. Шофьорите са тествани с дрегер, резултатите са негативни. Има очевидци, които разясниха пред БЛИЦ, че минути преди нещастието младият мъж е бил видян да ръководи мотора си изправен на една гума. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР