Снимка Biso, уикипедияТреньорът на Монтана Атанас Атанасов засипа с комплименти

...
Снимка Biso, уикипедияТреньорът на Монтана Атанас Атанасов засипа с комплименти
Коментари Харесай

Атанасов: Черно море е сред най-добрите ни отбори, а Илиан е №1 сред треньорите

Снимка Biso, уикипедия

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов засипа с похвали Черно море и Илиан Илиев преди съботния мач сред двата тима.

Черно море е измежду най-хубавите ни тимове и сподели, че умее да се опълчва сполучливо на най-силните. За мен Илиан Илиев е най-добрият треньор в България. Очаквам борба. Двата тима имат цели - те желаят да влязат в топ 6, а ние да оцелеем. Точките са важни  и за двата отбора. Който влезе по-добре в мача, който е с по-правилна настройка и по-голяма упоритост, ще завоюва, съобщи за " Петел " Атанас Атанасов.

Дали ще приема еднакъв? Всяка точка е скъпа за Монтана, само че мисля, че равенството ще е загуба, както за нас, по този начин и за тях. Черно море има преимущество, тъй като е по-напред в класирането, само че в нашето състезание всеки тим губи точки, сподели още Атанасов.

Черно море играе прелестен и атакуващ футбол. Нямат шанс обаче, че постоянно ги преследват травми и това им нарушава баланса в състава. Като цяло обаче имат положителни реализатори, впечатляват с самостоятелна и отборна класа, добави Атанас Атанасов. 

Мачът Монтана - Черно море от XXII кръг на Еfbet лига е в събота от 12,30 часа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР