Снимка Би Ти ВиКраят на знаковото за Барселона трио -

...
Снимка Би Ти ВиКраят на знаковото за Барселона трио -
Коментари Харесай

Неймар към Меси и Суарес: Братлета, благодаря!

Снимка Би Ти Ви
Краят на знаковото за " Барселона " трио - МСН (Меси, Суарес, Неймар) пристигна. Бразилецът подписа своя извънземен контракт с " Пари Сен Жермен " и от през вчерашния ден (3 август) е състезател на парижани. Той обаче не пропусна да благодари на някогашните си съотборници, с които съумя да завоюва 2 трофеи и 3 купи на Испания, както и на Шампионската лига през 2015 година, споделя Би Ти Ви.
" Братлета, искам ви всичко най-хубаво. Благодаря за всички тези години наслада. Аз просто съм основан, с цел да играя с вас. Една от аргументите да дойда в " Барселона " беше Лео Меси. Исках да играя със своя кумир и най-големия състезател, който в миналото съм виждал. Благодаря ти, че ме одобри по този начин. Научих толкоз доста неща единствено до момента в който те гледах. Оставам твой почитател вечно. Ти знаеш, че ти се удивлявам!
Дебелакът Луис Суарес! Спомням си голямата наслада, по кое време дойде. Кой би си помислил, че трима южноамериканци ще се сработят по този начин! Научих много неща от теб, даже за футбола. Обичам те и ще ми липсваш, изключително до момента в който играя баскетбол.
Много благодаря за всичко на съотборниците, с които се срещнах през годините. Оставам си момчето, което постоянно се опитваше да се учи от вас. Гордея се, че сте били до мен в тези моменти!
Радвам се, че ви има. Винаги ще останете мои другари!
Останалото? То е в предишното! ", написа Неймар в Инстаграм.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР