Снимка БГНЕСВ нощта срещу вторник бе регистриран поредният инцидент с

...
Снимка БГНЕСВ нощта срещу вторник бе регистриран поредният инцидент с
Коментари Харесай

Отново пожар в локомотив – този път на гара Костенец

Снимка БГНЕС
В нощта против вторник бе регистриран следващият случай с трен у нас, оповестява БГНЕС. Около 2.30 ч. се е запалило трансформаторно масло в локомотив на гара Костенец. Локомотивът незабавно е бил откачен и обособен от композицията, заяви Нова телевизия. При случая няма потърпевши, нито съществени материални вреди.
БГНЕС напомня, че на 25 юни към 16:30 часа, избухна пожар в товарен трен на гара Горна Оряховица. Машинното поделение на дизеловия локомотив е горящ при осъществяване на маневра на осми коловоз в гарата. В разследване на запалването двамата машинисти са обгорени от нагрятото машинно масло, което по неизяснени досега условия е заляло машинистите.
Двамата машинисти, които пострадаха при пламналия в товарен трен пожар на гара Горна Оряховица, бяха докарани в Спешното поделение на " Пирогов ", те са в тежко положение, са постоянни. Машинистите – на 46 и на 50 години, бяха докарани в централната противошокова зала незабавната на болница обгорени и остават на лекуване там. Имат сред 10-15% изгаряне, засегягащо най-вече главата и горните крака, инхалирали са пушечни газове. Пациентите има така наречен тъпи пострадвания по тялото, без счупвания и повреди на паренхимни органи. След преценка на лекарите от Клиниката по изгаряне, ще им бъдат направени интервенции.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР